standard post
standard post: Мики Маусчетата С Два Коледни Концерта!

лого

През декември предстоят традиционните два коледни концерта на децата от Вокална група Мики Маус с ръководител Вяра Панталеева.

Мики Маусчетата канят всички дечица на тяхната възраст, заедно с техните семейства да заповядат на Коледните ни концерти за един вълнуващ старт на коледните празници.

Децата се трудят много и се подготвят старателно за изпълненията им на Коледните концерти. Те нямат търпение да представят коледния репертоар, който са подготвили специално за техните приятели и многобройните им почитатели.

Първия коледен концерт – “Коледни песни с Вокална група Мики Маус”, ще бъде на 21 декември от 11:00ч. в Sofia Live Club и в него ще участват НОВИТЕ Мики Маусчета, децата от БЕЙБИ МАУС и за първа година ръководителката на Вокална група Мики Маус – Вяра Панталеева, реши да покани децата от проекта “Музикални работилници”! Те също ще излязат на сцената под светлината на прожекторите и ще изпълнят няколко любими коледни песни.

Втория концерт, наречен “Коледа с Господин Снежен човек и Прея” ще бъде в същия ден – 21 декември, но от 15:00ч., отново в Sofia Live Club. В него ще участват МАЛКИТЕ и ГОЛЕМИТЕ Мики Маусчета, както и ТИЙНИТАТА. На него ще бъдат представени двете най-нови коледни песни, кавърът “Еленчето Рудолф” от МАЛКИТЕ, и тазгодишната авторска песен “Господин Снежен човек”!

Ще ви очакваме!

 

 

1398851966.6833