standard post
standard post: Коледна песен с ПРЕЯ!

preia

По традиция и за 7-ма година подред, по-големите деца на Вокална група Мики Маус ще донесат коледен дух и настроение с нова коледна песен, написана специално за тях.

Всичко започва преди 7 години с първата такава песен на ръководителката на Вокалната Група, Вяра Панталеева, която тя измисля като дете и решава да реализира след много години заедно със своите Мики Маусчета  и така поставя началото на традицията с Коледни песни и гост-изпълнители.
До момента децата са записали и заснели Коледни песни с Владимир МихайловВесела БоневаОрлин ПавловВасил Петров и Яна Чакалска.

Тази година Вяра Панталеева покани популярната, съвременна и много талантлива pop/soul/r&b певица – ПРЕЯ, да бъде гост-изпълнител в предстоящата коледна песен.

preia2

Прея е една от най-популярните певици на българската сцена в момента. За първи път чуваме името и в далечната 2011, когато участва в предаването “Х Factor”. Няколко години след това един от най-успешните български лейбъли – Monte Music, я забелязва и и предлага договор. Тя подписва през 2014г. и това поставя началото на професионалната и музикална кариера.

Освен самостоятелни издания, името и се свързва и с популярните изпълнители: Графа, Михаела Филева, Дивна, VenZy, Billy Hlapeto, Жлъч и др.

Благодарности на страхотната Прея за възможността децата на Вокална група Мики Маус да се докоснат до нейния талант!