standard post
standard post: Вокална Група Мики Маус става на 10 години през Април

viber_image_2022-02-15_13-54-32-416

Вокална Група Мики Маус ще отпразнува своята 10 годишнина през месец Април с голям концерт и гости!

Вокалната Група е създадена от певицата Вяра Панталеева през 2012 г. и стартира своята дейност в ОДЗ “НАДЕЖДА” с помощта на директорката на детската градина Мария Врачева.

Във всяко начало трябва да има кой да повярва в теб и да ти подаде ръка.

Това прави и Мария Врачева, помагайки както с това Вокалната Група да постави своето начало в детската градина, която тя ръководи, така и на организираното от нея прослушване да се явят изключително много желаещи и музикални деца, с които да се постави началото на Вокална Група Мики Маус.

Най-голямата помощ, Вяра Панталеева получава от Мария Врачева, която е учител с дългогодишен опит в работата с деца и страхотен и отдаде професионалист!

Вяра Панталеева среща изключително много голяма помощ и в процеса на работа си с деца в лицето на Мария Врачева, тъй като Вяра не е имала никакъв опит, а само огромно желание.

Без никакъв опит, Вяра стартира своята мечта, знаейки много добре къде иска да стигне и какво иска да постигне.Разчитайки на подкрепата и опита на директорката Мария Врачева, до която Вяра се допитва за много неща, записва и своето второ висше образоавние в Софиийски Университет със специалност “Музикална Педагогогика”, за да може във времето напред да защити с нужнят документ и своята дейност.

Пътят е дълъг и Вяра през годините успява да съчетава работата с децата, докато става майка и успоредно работи в предаването “Нощни Птици” с Искра Ангелова, което се излъчваше дълги години по БНТ.

Вяра Панталеева беше част от това предаване и екип 14 години.

От 7 години, Вокална Група Мики Маус извършва своята дейност в Народно Читалище “Николай Хайтов” 1936.

Другата жена, в която Вяра намира подкрепа и подадена ръка е Лили Георгиева – секретар на читалището.

Основна част от дейноста на една Детска Вокална Група е и неговият екип.

Работата с деца изисква отговорно отношение, грижа към децата и голям професионализъм.

Тази работа се работи само със сърце!

След известен брой години да намери правилните хора, с които да работи, Вяра среща Надя Пендачанска и Християна Стойкова.

Дясната ръка, без която Вяра не може е Надя Пендачанска, с която работят заедно вече  дълги години.

Надя е изключителен професионалист, който е отдаден на рабоатта си и на който може да се разчита винаги за всичко.

Другят такъв човек за Вяра и Вокалната Група е  Христяна Стойкова, която също е част от екипа дълги години и която е изключителен пофесионалист, отдаден и обичащ това, което правият всички заедно във Вокална Група Мики Маус.

Човекът, който се занимава със създаването на песните, клиповете и цялостната визия на Вокална Група Мики Маус е Чавдар Цолов.

Това е пътя на Вокална Група Мики Маус за тези 10 години, а останалото е Музика, която ви каним да споделите с нас през АПРИЛ!

Допълнително ще информираме съвсем скоро къде, кога и в колко часът.

За всички новости на Вокална Група Мики Маус, следете нашият в YouTube канал mmsingers или нашият сайт www.mmsingers.com

 

С огромни благодорности към родителите и тяхните деца, с които започнахме Вокална Група Мики Маус през 2012 година!

Огромно благодарности и на всички останали родители, с които бяхме и с които сме все още заедно през тези 10 години!

559505_191028131032343_1375487146_n