standard post
standard post: „Празник на детските усмивки“ с Радио FM+

radio-fm-plus

1 юни, петък, 17ч., парк „Заимов“
Наближава най-любимият детски празник! 1-ви юни – денят, в който децатата са щастливи, а родителите – усмихнати! Но емоцията ще е още по-силна, ако бъде споделена с празникa на детските усмивки, организиран от Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район „Оборище“.
Елате на 1–ви юни от 17 часа в парк „Заимов“, за да бъдем заедно в едно фантастично изживяване, в най-усмихнатия ден в годината! Бъдете с нас, за да участвате в детски състезателни игри с интересни награди, предоставени от нашите партньори „Екопак“, училища „Европа“, Bioderma и др.
stars (2)
В програмата ще се включат: Маги Джанаварова, Дичо и Теди Кацарова, Искрата, Павел Колев и Ицака, LaTida, Вяра Пантеева с талантливите певци от „Мики Маус“, шампионите по американски футбол „Софийските мечки“, както и цирковите артисти, участници в „Мини Арт Фест“ 8, който ще се проведе между 1 и 3 юни и е подарък за децата на София.
Гответе се за веселото парти и състезание с ролери благодарение на  Extreme sport, roleri.net. Ще празнуваме и в приятелската компания на атрактивните момчета от отбора на „Софийските мечки“.
Елате в парк „Заимов“ за нашия „Празник на детските усмивки“, за да се състезавате с ролери, да участвате в игри с подаръци и да се насладите на забавни детски театрални представления. Доведете и домашните любимци, за да празнуваме заедно!
ИСКРАТА
Един от най-атрактивните изпълнители на Монте Мюзик. Започва да се занимава с бийтбокс преди повече от 9 години. През 2011 година печели републиканското първенство по бийтбокс с феноменало представление, невиждано дотогава на българската сцена. Представя България на световните шампионати в Берлин през 2012 и 2015 година.
Iskrata1
ВЯРА ПАНТАЛЕЕВА И ГРУПА „МИКИ МАУС“
Вокална група „Мики Маус“ е създадена през 2012 година от певицата Вяра Панталеева, позната на всички като една от финалистките на първото музикално реалити в България „Star Academy“ през 2005.
Miki maus
ПАВЕЛ КОЛЕВ И ИЦАКА
Най-популярните влогъри ще бъдат специални гости на празника, ще се срещнат със своите фенове в парк „Заимов“ и ще направят кратък скеч на сцената. Като професионални влогъри, Павел Колев и Ицака предизвикват истинска мания сред децата и младежите.
ПАВЕЛ КОЛЕВ И ИЦАКА
LaTIDA
Деси, Бети и Яна се познават от петгодишни. До ден-днешен са първи приятелки и правят заедно това, което най-много обичат: музика. През 2009-а решават официално да се изявяват като трио и избират за име LaTiDa. Подкрепят почти четвъртата в групата Поли Генова и на двете Евровизии, като от съвсем малки са на сцена с големи имена – Йорданка Христова, Нели Рангелова, Графа.
Latida
Празникът се осъществява с подкрепата на: Столична Община район „Оборище“, „Екопак България“, училища „Европа“, Bioderma, Extreme Sports и др.
„Екопак България“ – първата организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки, лицензирана от Министерството на околната среда и водите в България.
Училища „Европа“ са най-голямата образователна верига за изучаване на английски и други чужди езици в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна.  Те са член на най-престижните международни образователни мрежи.