Banner

Кои сме ние

Вокална група „Мики Маус“ е създадена през 2012 година от певицата Вяра Панталеева , позната на всички като една от финалистките на първото музикално реалити в България „Star Academy“ , което се излъчваше по Нова Тв през 2005г..

Вече 8 години Вяра Панталеева е част от единсвеното по рода си предване „Нощни Птици“, което се излъчва всеки Петък вечер по Българската Национална Телевизия.

Вяра създава тази група с много любов и голямото желание.

Какво постигнахме

За тези няколко години Мики Маусчетата имат реализирани 10 авторски песни.
Още една песен записана за Aquafresh и тяхната капмания с която подканват децата да си мият зъбите, натрупан сценичен опит с участия на много и големи сцени като Зала 1 на НДК и музикалното реалити Ex-Factor и др.

Подкрепяли са различни каузи , като тази на Фондация „Нашите Недоносени деца“ , „Протегни ръка“ и др.

Какво създадохме

Повечето от песните създадени специално за Мики Маусчетата са в колаборация с известни поп изпълнители като Орлин Павлов, Весела Бонева, Йоана Драгнева, Роси Кирилова и други.

Нашите песни

Вижте всички наши авторски песни.
Към нашите песни

Програма

Повече за групите и часовете
Към програма на групата

Галерия

Вижте снимки от нашите представления и ежедневието ни.
Към галерия

Първата  авторска песен записват  и заснемат през 2013 година.

Песента се казва „Мики Маусчета“ и има над 273 246  гледания в своя  youtube канал.

Вяра Панталеева: „Бъдейки до децата , аз се чувствам по-близо до детство и чистотата.

Духът ми никога няма да остарее. Желанието ми е да предам тази любов към музиката , да развивам талантите на децата ни и да им създам музикална култура. Това е моята мечта и моята мисия…“

Какво казват за нас

Щастливи сме, че бяхме част от ДВГ Мики Маус. Израствахме заедно, пяхме, играхме и много се забавлявахме. Освен много нови песни, научихме и да полагаме усилия, да се справяме достойно с трудностите и с успеха. Успех, Мики Маусчетата, заслужавате го!
с обич

Мишето и Ради

Преди пет години станахме „Микимаусчета”. Не само Сами като официален член на групата, но и аз. Кака Вяра запали любовта към музиката и ритъма в моя син. Аз мен, както и другите майки накара да се гордеем, вълнуваме и пеем заедно с нашите деца. Естествено знаем всички песни наизуст.
Време е и за група „Майки на микимаусчета” май …

Мирослава Морра

Детска вокална група Мики Маус е част от нашия живот вече пета година. За този период ние, родителите сме свидетели на голямото развитие на вокалните и артистични умения на децата, забавляваме се заедно с тях и се вълнуваме от всички изяви и предизвикателства, през които преминават малките ни музиканти. Благодаря на кака Вяра за любовта, с която разкрива пред децата света на музиката. Нейните малки приятели винаги ще я обичат и ще чакат с нетърпение и усмивка всяка среща с Вяра, Рая и Чавдар.

Елена Найденова – майка на микимаусчетата Маги, Рони, Вики и Криси

Срещата с кака Вяра, както всички я наричаме, въпреки че сме по-големички от нея беше почти случайна чрез наша приятелка. В началото предложението децата ми да участват във вокална група ми се стори не много сериозно, но по тяхно настояване реших да се впуснем в това приключение. В годините едната ми дъщеря се отказа, за да тренира, но другата остана в групата. Сега сме щастливи, че съдбата ни събра и благодарение на тази среща минахме през толкова приятни емоционални моменти – музиката, песните, клиповете, участия в телевизионни и радио предавания нямаше как да ни се случат без активното желание и труд на Вяра (и Чавдар разбира се). Не се намират често толкова откровени, добронамерени, сериозни, музикални и прекрасни приятели в днешно време. Щастливи сме, че сме част от това преживяване – не само дъщеря ми, но и аз. Благодаря!!!!

Илияна Петкова

Нашите партньори

Контакти

Адрес

гр.София , кв. Изток , читалище „Никола Хайтов“

(ул. „Майор Юрий Гагарин“ 7)

Телефони

+359 887 607 197

+359 888 910 855

Email

dvg_mickey_mouse@abv.bg

support@mmsingers.com