standard post
standard post: На гости в FM+

„Евелина в страната на чудесата!“

519x782

От тази събота уикенд ефира на Радио FM+ няма да е същия. Водещата Евелина Павлова стартира новото шоу „Евелина в страната на чудесата“.

Алюзията с популярната история на Луис Карол не е случайна. В новото предаване главните герои и главните слушатели ще са децата. „Евелина в страната на чудесата“ всяка събота предлага три часа за малчуганите и техния свят. В предаването очаквайте рубриките „Приказландия“, с най-обичаните класически и съвремнни приказки, разказани от деца; срещи с експерти в областта на детското възпитание;  незабравимо емоционалните мелодии от „Неочаквана ваканция“, „Войната на таралежите“, „Цар лъв“, „Мъпетите“, или „Синьо лято“. Изборът на водеща не е случаен.

Евелина е инициатор и главен редактор на детската интернет платформа „Радио Family“. „Това е единственото изцяло детско интернет радио- каза Евелина Павлова- и вече две години намираме своите партньори сред традиционните ефирни медии. Но има една медия, където винаги сме се чувствали у дома и това е Радио FM+. Много съм щастлива, че от тази събота емблематични вече за програмата на детското радио  предавания ще звучат и в национален ефир, защото има една дума, която безусловно обединява хора, идеи, медии. Думата е деца.“

И ние заедно с нашата ръководителка Вяра Панталеева ще сме на гости тази събота 21.11.2015от 9:00 до 10:00.

Очаквайте ниииииии! 🙂